duminică, 11 septembrie 2011

Finala Bemol Regions'Cup. FOTO:


4 comentarii:

  1. faceti o treaba buna baieti. felicitari si tineti-o tot asa. doar o intrebare, un pic pe linga subiect: care-i treaba cu pagina de internet "fapta nu vorba" fiindca cel putin la mine nu se deschide de nici o culoare
    dave
    honor et patria

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo baieti. Ideea cu tusierul a fost buna. Am doar o intrebare- un adevarat suporter sustine echipa si dupa disparitia ei, Voi ce ati facut pentru a reinvia spiritul si al mentine?

    RăspundețiȘtergere
  3. djon la moment FC Nisporeni trece prin niste momente mai putin placute. Din cauza un oameni mercantili din administratia locala, fotbalistii au baicotat meciurile. Acum nu este clar ce se intimpla. Noi asteptam sa se limpezeasca putin situatia. Dar fi sigur ca in scurt timp, daca nu se va clarifica nimica, noi vom interprinde actiuni concrete si vom face presiuni asupra primariei ( care este vinovata de ce se intimpla). In timpul apropiat va aparea si un comuniact.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vedeti poate luati ca exemplu Echipa Red White din Anglia, o echipa formata de catre adevaratii suporteri ai Mancesterului United - incercati este un exemplu foarte frumos. Totodata, este important de a reflecta spiritul prin publicarea informatiei despre club, aniversarea sarbatorilor clubului gen, fondare, prima participare intr-un meci oficial ex. divizia nationala etc. Succes si credeti in ceea ce faceti.

    RăspundețiȘtergere